EKSKLUZIVNI STANOVI U PROJEKTU NOVOGRADNJE - BORIK, ZADAR

Naslovna Stanovi

Opis

Prodaju se stanovi u novom projektu na Boriku, u Zadru.


Stambeni kompleks Borik gradi se trenutno u zadarskom kvartu Vitrenjak, na Boriku (u blizini jedriličarskog kluba Uskok, i istoimene plaže) a predstavljamo ga kao idealnu soluciju za sve one koji su u potrazi za nekretninom koja pruža svojom lokacijom sve blagodati urbanog života dok istovremeno nudi blagodati luksuznog stambenog komplekasa u rezidencijalnom kartu – a to su mir, tišina i privatnost s istovremenom prisutnošću svih potrebitih sadržaja gradskog života – trgovine, liječničke stomatološke i veterinarske ambulante, vrtića, osnovne i srednje škole, trgovine, i shopping centra.
Uz to, na boriku se nalazi mnoštvo kafića i beach barova te restorana (među kojima njabolji u Gradu Zadru s nekoliko desetljeća gastronomskog iskustva). Javne plaže ''Borik'', ''Puntamika'' i ''Vitrenjak (Uskok)'' te odbojkaški i teniski tereni u kvartu na više lokacija savršen su dodatak za lagodan život van gradske vreve.
 
Kompleks se sastoji od 5 zgrada s ukupno 42 stana trenutno u izgradnji.

Arhitektonski pristup projektu poštuje tradicionalnu stambenu tipologiju lokacije odnosno kvarta, nudeći istovremeno sve moderne luksuzne i tehnološke sadržaje u mirnom i sigurnom rezidencijalnom okruženju.
Za oku miran život, zelenilo u okruženju je inkorporirano u aspekt projekta te osigurava održivost ovog stambenog kvarta, dok dječije igralište pruža budućim najmlađim stanarima priliku za igru i druženje ispred doma – ispod prozora, kao što je to nekada bilo.
 
Odlična prometna povezanost Borika s centrom grada ali i zadarskom okolicom dodaje vrijednost ovoj lokaciji – laganom šetnjom uz zadarski lungomare ili 10-minutna vožnja dijeli Vas do zadarskog poluotoka, dok obilaznica i državne ceste povezuju ga s cijelom Zadarskom županijom, upravo naglašavajući izvrsnu geografsku povezanost grada Zadra.
 
 
Interijer stanova refleksija je moderne težnje za održivosti, što stanarima osiguravaju funkcije pametnih domova.
Orijentiranost zgrada u kombinaciji s velikim prozorima pružaju veliku količinu prirodnog dnevnog svjetla što čine stanove izrazito atraktivnima.
Stanovi na zadnjem katu imaju pristup krovnoj terasi koje su idealne za okupljanja i drženje ili jednostavno za odmaranje u privatnosti vlastita doma.
 
 
BORIK TRGOVAČKI CENTAR, ZADAR
 
Specifičnost ovog projekta jest i ''Borik shopping centar'' koji se gradi u neposrednoj blizini stambenog kompleksa – u njemu će se pronaći sve potrebno za suvremen život – od trgovina do supermarketa i drogerija u visu malog shopping centra, koji će uz dodatak dječijeg vrtića imati i fitness centar da bi zaokružio i upotpunio ponudu za buduće stanare.
 
 


 
STANOVI U PONUDI:
 
Za sve detaljne informacije i prilagodbe vaših poreba tijekom potrage za stanom, obratite nam se direktno za sastavljanje neobavezne ponude koja bi ispunila sve vaše želje i individualne potrebe.
U trenuntnoj fazi postoji mogućnost prilagodbe interijera stanova Vašim potrebama s obzirom da je projekt u fazi izgradnje, dok su slike samo digitalni prikazi jedne od mogućnosti uređenja interijera.


 
Očekivani završetak radova: kraj 2024.

Detalji

  • ID nekretnine: 395
  • Tip nekretnine: Stanovi
  • Vrsta usluge: Prodaja
  • Lokacija: Zadar, Borik
  • Površina: 1.00 m2
  • Cijena: 1 €