JEDNOSOBAN 2.KAT! NOVI PROJEKT! LOKACIJA!

Naslovna Stanovi

Opis

EKSKLUZIVNO PRAVO PRODAJE!

NOVI PROJEKT! - CENTRALNA GRADSKA LOKACIJA OKRUŽENA PRSTENOM NAJTRAŽENIJIH KVARTOVA NA TRŽIŠTU NEKRETNINA ( STANOVI - VIŠNJIK - VOŠTARNICA - RELJA )!

ODLIČAN TLOCRT STANA! - MAKSIMALNO ISKORIŠTEN PROSTOR!

Jednosoban stan na 2.katu sa spremištem u podrumu zgrade i dva vanjska parkirna mjesta, sveukupne neto korisne prodajne površine 41,44m2.

Sami stan se sastoji od dnevnog boravka, kuhinje, blagovaonice, spavaće sobe, kupaonice, lođe, te pripadaka stanu koji čine spremište u podrumu zgrade i dva parkirna mjesta.

  POVRŠINE:                   BRUTO          NETO

  1. D.B.,BL+KUH.             17,81          17,81
  2. KUPAONICA                  3,65            3,65
  3. SOBA                           8,70            8,70
  4. LOĐA                           4,66            3,50
  5. SPREMIŠTE                  4,55            2,28
  6. PARKING                    13,75            2,75
  7. PARKING                    13,75            2,75
----------------------------------------------------
     UKUPNO                      66,87          41,44


OPREMA STANA I ZGRADE:
Gradnja zgrade će se izvoditi po najvećim standardima gradnje i struke, sa toplinskom fasadnom izolacijom od 10cm debljine. Ulaz u zgradu bit će dvostran, tj. moći će se ulaziti sa dvije strane zgrade. Ulaz će biti opremljen video portafonom. Stanovi će biti opremljeni vrhunskim hrastovim parketima, keramičkim pločicama, podnim grijanjem u kupatilima, dizalicom topline, svaka prostorija klima uređajem, stolarijom sive antracit boje izvanka sa roletama na električno dizanje i spuštanje, protuprovalnim i protupožarnim ulaznim vratima, staklenim ogradama i još mnogo toga. 
Tlocrti i rasporedi stanova su pažljivo projektirani kako bi se stambeni prostor maksimalno iskoristio i kako bi zadovoljio sve ukuse i potrebe budućih kupaca.

LOKACIJA:
Sama lokacija je pažljivo i pomno birana kako bi se zadovoljile sve visoke potrebe današnjeg standarda življenja. Lokacija se nalazi na odličnoj poziciji okružena traženim kvartovima ( Stanovi, Višnjik, Voštarnica, Relja ), sa svim potrebnim sadržajima od osnovne škole, trgovačkih centara, vrtića, športsko rekreativnih centara Višnjik, Stanovi, Banina, Bagat, studentskog kampusa itd. Do starog grada poluotoka stiže se za 10-ak min pješice, a do trgovačkog centra na Relji za svega par min. pješice. Mikrolokacija se nalazi u jako mirnom, tihom i intimnom okruženju.

Za sve ostale informacije obratite nam se putem naših kontakt kanala sa web stranice ( email ili mobitel ).

Detalji

  • ID nekretnine: 149
  • Tip nekretnine: Stanovi
  • Vrsta usluge: Prodaja
  • Lokacija: Okruženje kvartova Stanovi - Višnjik - Relja - Voštarnica
  • Površina: 41.44 m2
  • Cijena: 101,528 €
  • Kat: 2
  • Broj spavaćih soba: 1
  • Broj kupaonica: 1
  • Parking / garaža: Da

Mapa