NOVO! ODLIČNA LOKACIJA! JEDNOSOBAN S VRTOM

Naslovna Stanovi

Opis

EKSKLUZIVNO PRAVO PRODAJE!

NOVI PROJEKT! - CENTRALNA GRADSKA LOKACIJA OKRUŽENA PRSTENOM NAJTRAŽENIJIH KVARTOVA NA TRŽIŠTU NEKRETNINA ( STANOVI - VIŠNJIK - VOŠTARNICA - RELJA )!

ODLIČAN TLOCRT STANA! - MAKSIMALNO ISKORIŠTEN PROSTOR!

Jednosoban stan u prizemlju sa pripadajućim vanjskim vrtom, spremištem u podrumu zgrade i dva vanjska parkirna mjesta, sveukupne neto korisne prodajne površine 43,02m2.

Sami stan se sastoji od dnevnog boravka, kuhinje, blagovaonice, spavaće sobe, kupaonice, lođe, te pripadaka stanu koji čine vanjski vrt, spremište u podrumu zgrade i dva parkirna mjesta.

  POVRŠINE:                   BRUTO          NETO

  1. D.B.,BL+KUH.             17,81          17,81
  2. KUPAONICA                  3,65            3,65
  3. SOBA                           8,70            8,70
  4. LOĐA                           4,66            3,50
  5. VRT                           17,90            1,79
  6. SPREMIŠTE                  4,13            2,07
  7. PARKING                    13,75            2,75
  8. PARKING                    13,75            2,75
----------------------------------------------------
     UKUPNO                      84,35          43,02


OPREMA STANA I ZGRADE:
Gradnja zgrade će se izvoditi po najvećim standardima gradnje i struke, sa toplinskom fasadnom izolacijom od 10cm debljine. Ulaz u zgradu bit će dvostran, tj. moći će se ulaziti sa dvije strane zgrade. Ulaz će biti opremljen video portafonom. Stanovi će biti opremljeni vrhunskim hrastovim parketima, keramičkim pločicama, podnim grijanjem u kupatilima, dizalicom topline, svaka prostorija klima uređajem, stolarijom sive antracit boje izvanka sa roletama na električno dizanje i spuštanje, protuprovalnim i protupožarnim ulaznim vratima, staklenim ogradama i još mnogo toga. 
Tlocrti i rasporedi stanova su pažljivo projektirani kako bi se stambeni prostor maksimalno iskoristio i kako bi zadovoljio sve ukuse i potrebe budućih kupaca.

LOKACIJA:
Sama lokacija je pažljivo i pomno birana kako bi se zadovoljile sve visoke potrebe današnjeg standarda življenja. Lokacija se nalazi na odličnoj poziciji okružena traženim kvartovima ( Stanovi, Višnjik, Voštarnica, Relja ), sa svim potrebnim sadržajima od osnovne škole, trgovačkih centara, vrtića, športsko rekreativnih centara Višnjik, Stanovi, Banina, Bagat, studentskog kampusa itd. Do starog grada poluotoka stiže se za 10-ak min pješice, a do trgovačkog centra na Relji za svega par min. pješice. Mikrolokacija se nalazi u jako mirnom, tihom i intimnom okruženju.

Za sve ostale informacije obratite nam se putem naših kontakt kanala sa web stranice ( email ili mobitel ).

Detalji

  • ID nekretnine: 143
  • Tip nekretnine: Stanovi
  • Vrsta usluge: Prodaja
  • Lokacija: Okruženje kvartova Stanovi - Višnjik - Relja - Voštarnica
  • Površina: 43.02 m2
  • Cijena: 103,248 €
  • Kat: Prizemlje
  • Broj spavaćih soba: 1
  • Broj kupaonica: 1
  • Parking / garaža: Da

Mapa