NOVO!! JEDINSTVENO!! - RESORT OD 22 LUKSUZNE VILLE U ZALEĐU ZADRA - TOP NEKRETNINA!!

Naslovna Vile

Opis

ZAŠTO ČEKATI BUDUĆNOST KAD JE ONA VEĆ PRED VAMA!

PAŽLJIVO OSMIŠLJENI JEDINSTVENI PROJEKT - RESORT LUKSUZNIH VILLA U ZALEĐU ZADRA!

Između 22 ville u jedinstvenom resortu u zaleđu grada Zadra, točnije mjestu Gornji Zemunik, jedna villa se gradi upravo za vas. Radi se o luksuznoj villi koja je pomno i stručno projektirana da bi zadovoljila i najzahtjevnije buduće vlasnike koji žele istinski odmor ili život u prirodnom i posebnom ambijentu Zadarskog zaleđa. Projektanti su se potrudili da naprave vanjski i unutarnji projekt prostora maksimalno pametno iskorišten za svakodnevno korištenje i uživanje.

Vlastito zemljište na kojem je smještena villa ukupne je kvadrature 729m2.
Sama villa ima bruto površinu od 300m2, a neto stambenu površinu 180m2.
Villa se sastoji od dvije etaže, prizemlja i kata, te vanjskog grijanog bazena površine 40m2.

PRIZEMLJE se sastoji od:
ulaznog dijela, garderobe, gostinjskog wc-a, kuhinje, blagovaonice, dnevnog boravka, spavaće sobe sa vlastitom kupaonicom i stepeništa koje vodi na prvi kat.

KAT se sastoji od:
hodnika-predsoblja, tri (3) velike spavaće sobe sa vlastitim kupaonicama i velikom prostranom terasom koja okružuje sve tri sobe.

Od opreme ville i bazena izdvajamo:
podno grijanje, kanalna klimatizacija, staklene ograde izvanka i iznutra, KOMERLING stolarija antracit boje sa roletama na struju sa staklima u sivoj stop sole varijanti, centralni usisavač, visokokvalitetna keramika na podu. U prizemlju će se izvesti spušteni strop, a na jednom dijelu će biti zračna zavjesa. Termofasada će se izvesti od stiropora debljine 10cm, a dio će biti obložen u Traventino kamen. Cijelom villom će se moći upravljati preko funkcija na daljinsko upravljanje na mobitelu ili kompjuteru ( SMART HOUSE ), kao na primjer daljinsko paljenje i gašenje grijanja. Vanjski bazen će imati funkciju grijanja sa unutrašnjim jacuzzijem, te će imati bazenski slap. Okoliš ville bit će kompletno uređen, a cijeli resort bit će ograđen zidom. U sklopu ville bit će parking za 4 auta.

LOKACIJA:
Gornji Zemunik je mjesto smješteno u zaleđu grada Zadra. Od ulaza u grad Zadar je udaljeno svega 10min vožnje automobilom, a do starog centra poluotoka dolazite za nekih 23 minute. Zračna luka Zemunik udaljena je par kilometara od resorta. Također brzom cestom dolazite do mjesta Sukošan na moru za svega desetak minuta automobilom. Resort posjeduje svu potrebnu infrastrukturu od rasvjete, ceste, javne kanalizacije, vode.

PLANIRANI ROK ZAVRŠETKA IZGRADNJE JE U LJETO 2021.g.

 

Detalji

  • ID nekretnine: 135
  • Tip nekretnine: Vile
  • Vrsta usluge: Prodaja
  • Lokacija: ZADAR - GORNJI ZEMUNIK
  • Površina: 180.00 m2
  • Cijena: 450,000 €
  • Broj spavaćih soba: 4
  • Broj kupaonica: 4
  • Parking / garaža: Da

Mapa