ODLIČNA NEKRETNINA! - NOVA VILLA S BAZENOM I KONOBOM U OKOLICI ZADRA!

Naslovna Vile

Opis

OKOLICA ZADRA - Mjesto ZEMUNIK
NOVA VILLA S BAZENOM I KONOBOM ( CRNA KUHINJA )

Villa se sastoji od prizemlja i kata, sa vanjskim bazenom i vanjskim objektom u funkciji konobe ( crna kuhinja ).
 
1. Izgrađeno: 2019.g.
2. Površina - zemljište: 671 m2
3. Površina - villa: 180 m2
4. Površina - konoba: 50 m2
5. Površina - bazen: 50 m2

**Prizemlje se sastoji od:
dnevnog boravka, kuhinje i blagovaonice, wc-a i ostave.

**Kat se sastoji od:
3 ( tri ) spavaće sobe sa izlazom na veliku terasu i 2 ( dvije ) kupaonice sa wc-om.

Oprema:
Villa je full opremljena visokokvalitetnim uređajima i namještajem. U cijeloj villi je postavljeno podno grijanje. U sklopu vanjske konobe nalazi se posebno wc. 

Ako tražite savršenu mirnu oazu za život ili odmor u neposrednoj blizini obale, ravni kotari i dalmatinska zagora pravi su izbor za Vas. Prekrasne boje pejzaža ovog kraja oduševit će sve ljubitelje prirode dok je onima koji traže aktivan život ili odmor sve nadohvat ruke. Provedite svoj život ili odmor iz snova u malom dalmatinskom selu Zemunik u kojem se nalazi ova modernoj villa i oduševite se skrovitim ljepotama okolice grada Zadra.

Vila u svojih 180 m2 može primiti 8 osoba u 3 skladno uređene spavaće sobe . U prizemlju ville možete naći moderan uređeni dnevni boravak i potpuno opremljenu kuhinju s blagovaonicom s 8 sjedećih mjesta. U prizemlju se također nalazi i jedan odvojeni wc i ostava. Na katu vile su 3 spavaće sobe i 2 kupaonice s tuš kabinama, od kojih jedna ima dodatno i kadu.  Garderoba je također na raspolaganju, kao 2 balkona na katu ville iz kojeg se proteže prekrasan pogled na planinski lanac Velebit i prirodne ljepote.  U dvorištu ville se nalazi prekrasan bazen veličine 50m2 okružen s 8 ležaljki a privatnost je zagarantirana zidom kojim je villa potpuno ograđena. Volla raspolaže sa 3 parkirna mjesta kao i mnogim dodatnim sadržajima kao što su vanjski roštilj na ugljen, play station 4, stolni tenis, koš i dva pokretna gola za nogomet.

Lokacija:
Mjesto Zemunik poznato je po svojim prirodnim ljepotama i bogatom ponudom agro proizvoda. Seoski turizam izrazito je razvijen u ovom području u kojem su istaknute razne eko udruge za očuvanje prekrasne prirode i okoliša koje ga okružuju. Zemunik također obiluje povijesnim spomenicima, crkvama i sakralnom umjetnošću koje su svjedok minulih vremena ovog područja. Lokalno stanovništvo toplo će Vas dočekati sa svojim tradicionalnim specijalitetima i prirodnim proizvodima. Prekrasne dalmatinske plaže udaljene  su tek 7 km od ville, zračna luka je udaljena 2,5 km, grad Zadar je udaljen 15 km, a bogati ljetni programi, koncerti, prekrasni nacionalni parkovi, restorani i barovi nalaze se također u blizini.  Ako tražite miran opuštajući život ili odmor s raznim mogućnostima zabave i aktivnosti, sigurni smo da je ova villa pravi izbor za kvalitetan život i odmor.

Detalji

  • ID nekretnine: 216
  • Tip nekretnine: Vile
  • Vrsta usluge: Prodaja
  • Lokacija: Zemunik
  • Površina: 180.00 m2
  • Cijena: 450,000 €
  • Broj spavaćih soba: 3
  • Broj kupaonica: 2
  • Izgrađeno: 2019
  • Parking / garaža: Da

Mapa