STOP!! VILLA IZ SNOVA - LUXURY VILLA - POOL - SAUNA -JACUZZI

Naslovna Vile

Opis

TOP PONUDA!! 
ZATON PORED ZADRA

    Prodaje se villa iz snova, kvalitetno sagrađena i  luksuzno opremljena. Villa ima mediteranski stil. Villa je smještena u turističkom mjestu Zaton koji je smješten u samoj blizini kraljevskog grada Nina i na samo 12km od grada Zadra. Udaljenost ville od mora je 1km.
Zemljište je površine 1261 m2, sama villa ima stambenu površinu od 258,10m2.
Villa je luksuzno opremljena od čega se posebno izdvajaju bazen, sauna, jacuzzi, kompletan interijer i eksterijer.

    Sama villa se sastoji od:
1.Prizemlja u kojem su smješteni dnevni boravak, blagovaonica i kuhinja, hodnik, wc, spavaća soba s kupaonicom, dvije (2) natkrivene terase i unutarnje stubište koje vodi na 1. kat.
2.Kata u kojem su smješteni mini dnevni boravak, te dvije (2) spavaće sobe sa vlastitim kupatilima i terasama.

    U sklopu ville nalazi se pomoćni objekt površine 41,70 m2. Pomoćni objekt se sastoji od ostave, praonice rublja, saune, kupaonice, vanjske kuhinje i natkrivene terase.
    Sama villa ima netto korisnu površinu od 216,40m2, što ukupno sa pomoćnim objektom čini ukupnu kvadraturu od 258,10m2.
    Villa ima dovoljno parkinga na kojem je moguće parkirati do četiri (4) auta.
    Bazen ville je obložen keramičkim pločicama i površine je 45m2, s mogučnošću grijanja. Sami bazen je punjen slanom vodom.

    Villa je građena i opremljena visokokvalitetnim materijalima i opremom, od čega izdvajamo fasadnu termoizolaciju debljine 8cm, PVC stolariju sa griljama, cigleni termo blok, kvalitetne keramičke pločice itd. Villa je izgrađena 2019.g. U prizemlju i hodniku, te u svim kupaonicama i wc-ima postavljeno je podno grijanje. Svaka soba kao i dnevni boravka opremljeni su klima uređajem. U dnevnom boravku smjestio se i kamin. Pokraj bazena nalaze se jacuzzi i roštilj. Vrt ville ima automatsko navodnjavanje. Villa je opasana modernom ogradom koja je tako izvedena da cijelom posjedu daje dodatnu intimnost i mir.

    Lokacija:
    Zaton je popularno turističko mjesto smješteno u samoj blizini grada Nina (2km) i grada Zadra (12km). U Zatonu je smješten i nadaleko poznati i popularni turistički resort-kamp TURISTHOTEL. Samo mjesto ima lijepe pješčane i šljunkovite plaže koje uz ostalu ponudu mjesta upotpunjuju pravi obiteljski odmor. Gastro ponuda je mediteranskog tipa. Ako ste ikad maštali o ovakvom tipu odmora i smještaja ovo je prava nekretnina i mjesto sa Vas.

 

Detalji

  • ID nekretnine: 92
  • Tip nekretnine: Vile
  • Vrsta usluge: Prodaja
  • Lokacija: Zaton
  • Površina: 258.10 m2
  • Cijena: 890,000 €
  • Broj spavaćih soba: 3
  • Broj kupaonica: 3
  • Izgrađeno: 2019
  • Parking / garaža: Da

Mapa